Toimitusehdot

 

Yleistä tietoa verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy:

  • Tausen Oy
  • PL 10
  • 00211 Helsinki
  • Y-tunnus: 1091235-3
  • Puhelin: 09 58426300
  • Sähköpostiosoite: [email protected]

Tuotteiden tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Tilauksista tulee aina sähköpostivahvistus. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuotteiden maksaminen

Maksuista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7. Innova 2, Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä. Puhelin: +358 600 41005.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitus- ja käsittelykulut

Tuotteiden toimitus- ja käsittelykuluista perimme 10 tai 20 €, riippuen paketin koosta. Tuotteet toimitetaan Postin tai Matkahuollon välityksellä. Myös noudon sopiminen on mahdollista, jolloin emme peri toimitusmaksua. 

Toimitusajat

Tuotteet toimitetaan 1-3 päivän kuluessa tilauksesta. Kaikkia tuotteita pyritään pitämään varastossa mutta pidätämme oikeuden pidempään toimitusaikaan esimerkiksi tuotteen (tehtaalta) saatavuuden takia.

Vaihto- ja palautusehdot

Kuluttajalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus verkkokaupan kautta ostetuille tuotteille. Vaihto- ja palautusoikeus koskee ainoastaan tuotteita, joiden myyntipakkaus on koskematon.

Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen eivät enää riitä kaupan peruuttamiseksi. Peruutusilmoitus on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja tavara pitää palauttaa 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta.

Ennen palautusta tai vaihtoa ole yhteydessä tuotteen myyjään sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse asiakaspalveluumme 09-8426300. Voit käyttää myös yhteydenottolomakettamme.

Mahdollisissa palautustapauksissa tuotteen lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut tulevat aina tilaajan maksettaviksi.

Virhe tuotteen tiedoissa

Pidätämme oikeuden toimittaa tuote mikäli tuotteen hinnassa tai muissa tiedoissa on virheellisesti syötetty tieto.

Reklamaatio

Reklaamatio tulee tehdä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse asikaspalveluumme 09-58426300.

Vaurioitunut lähetys

Mikäli lähetys on vaurioitunut ilmoita siitä välittömästi sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse asiakaspalveluumme 09-8426300.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.